Disclaimer

 

Beleid ten aanzien van inhoud
 

Alle informatie die u op onze website kunt lezen is gegeven of gecontroleerd door onze medische experts.

Dit geldt ook voor materiaal dat op onze website wordt toegevoegd of gewijzigd.

Degene die verantwoordelijk is voor de inhoud van de site is gezondheidsprofessional

Tsirelnikov Nikolay Ivanovich, Doctor in de Medische Wetenschappen, professor, onderscheiden wetenschapper van de Russische Federatie, Hoofd van de afdeling evolutie en menselijke voortplantingsgezondheid van de Siberische tak van de Russische Academie van Medische Wetenschappen, houder van de Wetenschappelijke staatstoelage voor uitmuntende Russische wetenschappers.

Het doel van deze site is het geven van informatie over manieren om de gezondheid te herstellen door middel van Frolov's ademtrainer en om informatie te geven over ademtechnieken en -ziektes die met dit apparaat behandeld kunnen worden.

Op de site kunt u het apparaat ook online bestellen.

De organisatie achter de site heeft als missie lichamelijk herstel te bevorderen door middel van de juiste ademhalingstechnieken.

Deze site is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond, die zijn gezondheid wil verbeteren door middel van ademhalingstraining.

Wij wijzen u erop dat de informatie op onze website bedoeld is om de relatie die bestaat tussen een patiënt/sitebezoeker en zijn/haar arts te ondersteunen en niet om deze te vervangen.

 

Privacy beleid
 

 U ontvangt geen andere advertenties, niet per e-mail en ook niet per post. Voor nadere informatie kunt u bij het bestellen vrijwillig uw e-mailadres opgeven.

Uw gegevens zullen echter uitsluitend gebruikt worden voor deze ene transactie en worden niet verkocht aan derden.
 

Copyright
 

Alle inhoud en intellectuele eigendom die beschikbaar is via deze website en die op deze website te zien is, is het eigendom van AdemSlim of zijn licentiegevers en is beschermd door copyright en andere intellectuele eigendomswetten.